Salg af trailere

Vi har lige den trailer du mangler. 

Vi har et samarbejde med en trailer producent i Holland, som laver trailere af mærket Vlemmix. Traileren er i meget høj standard, og bliver lavet af rigtig gode kvalitets materialer.

Er et 10 år gammelt familie ejet firma. Det var far Vim og sønnen Rick der startede det op, og nu er det så Rick der mere og mere har overtaget det, og så håber de at den mindste søn, som stadig går i skole, også kommer ind virksomheden. De er startet op fra bunden med at lave bådtrailere, og er den største producent i Holland, og den næststørste i Tyskland. De sælger også til alle lande i Norden, plus Luxemborg, Schweiz, Frankrig, Østrig, Belgien. Nu producere de så næsten alle slags trailere, og er netop nu igang med at introducere noget af det nyeste indenfor trailere, nemlig konceptet Tiny House trailere. Udover det nye koncept, så arbejdes der hele tiden på at forbedre kvaliteten.

Vlemmix trailere har selv deres egne fabrikshaller, hvor der bliver produceret ca 2500 trailere om året. Det går så stærkt med udviklingen og produktionen, at de er ved at bygge nye fabrikshaller til yderligere produktion.

Du kan læse mere om hver enkelt trailer, ved at trykke på navnet herunder:

 

Lukket for kommentarer.