Hvem er vi?

Vi er et firma i rivende udvikling der gør os i mange ting. Det seneste nye er vi importere trailere fra et firma der producere trailere, og som i flere lande ligger i toppen af listen over de bedst sælgende trailere. De levere en høj kvalitet til en fornuftig pris, som er mere end konkurrencedygtig i Danmark. De bygger alt lige fra den lille husmands trailer, til den store bygge-virksomhed, som har brug for en pålidelig og rummelig trailer. De bygger bådtrailere, maskintrailere, autotrailere og platformstrailere, i mange forskellige størrelser, men altid af de bedste produkter og slutproduktet er af allerhøjeste kvalitet. Som noget nyt i Europa, men som er et kendt scenarie i USA, så er de begyndt også at bygge det der hedder Tiny House trailere. De bygger selve traileren, og så kan man selv få bygget sit hus ovenpå, som man nu lyster.

Se meget mere om vores trailere og priserne. Der findes også en masse tilbehør til trailerne, men du kan se meget mere ved at trykke her.

 

Vi er også et firma der har specialiseret os i at importere lige den ting du mangler. Vi hjælper dig med at finde varen i udlandet, hvorefter vi står for kontakten til sælger, og vi hjælper dig hele vejen til varen er foran din hoveddør. Hvad enten det er en bil eller en sofa du vil importere, så skal vi nok finde den rigtige til dig. Vi gør ikke noget uden din accept, det eneste der er vigtigt for os, er at finde den varer du vil have, og sørge for den kommer til Danmark i god behold.

Vi gør vores bedste for at sikre en god handel, og påtager os ansvaret for at varen er købt sikkert af sælger, og at vi får den fragtet sikkert til Danmark.

Du er meget velkommen til at kontakte os for en uforpligtende samtale, eller skrive til os. Brug venligst kontaktformularen under “kontakt os” hvis du vælger at skrive til os.

 

Tilbage til forsiden
Bogmærk Permalink.

Lukket for kommentarer.