Import

Har du f eks set en fed sofa i Belgien, eller en lækker campingvogn i Tyskland, eller noget helt 3., så hjælper vi dig meget gerne med importen. Vi hjælper dig med kontakt til sælger, og vi sørger for alle de rigtige dokumenter, så vi kan få din vare sikkert til Danmark. Når du har fundet den rigtige varer, så overfører hvad varen koster, til os, og så kører vi ned og besigtiger den for dig og sikre os at den er i den stand du forventer, evt kontakter vi dig på videtelefon, så du er helt sikker inden vi køber den. Når så varen er købt, så fragter vi varen hjem for dig og bringer den til din hoveddør.

Der er flere scenarier i det med at importere ting til Danmark, men det vi operere med er om det er indenfor eller udenfor EU.

Import indenfor EU´s grænser kan være en fordel, da der ikke er told på varen. Dog er der nogle enkelte ting som har en punktafgift såsom spiritus, cigaretter og den slags. Da vi ikke importere den slags, så betyder det ikke så meget for os som firma. Men selvom man importere indenfor EU, så er der stadig nogle dokumenter der skal være tilstede.

import udenfor EU´s grænser kræver at man betale told ved indførelsen i EU. Da vi selv henter varen til dig, så er toldprisen inkluderet i den samlede pris for dig. Vi sikre dig at du får alt betalt korrekt, så der ikke dukker ubehagelige regninger op, som kan derfor at man vælger ikke selv at importere.

Om det er indenfor eller udenfor EU, så hjælper vi dig hele vejen, lige fra du kontakter os, til varen er hos dig.

 

tilbage til forsiden

Lukket for kommentarer.